Konceptet

FodboldMotion er et træningskoncept der er udviklet af Maria Santana.

Kontakt: tlf.: +45 4075 0434, mail: mail@fodboldmotion.dk

 

FodboldMotion tager udgangspunkt i træning med fodbold, og træningskonceptet er udviklet på baggrund af nyeste forskning indenfor sundhedsfodbold. FodboldMotion arbejder ud fra et sundhedsperspektiv, med fokus på forebyggelse, genoptræning og rehabilitering, både fysisk og mentalt.

FodboldMotion henvender sig primært til ældre og folk som enten har været igennem et sygdomsforløb, er i et sygdomsforløb,  lever med en kronisk sygdom eller er udfordret på andre måde enten fysisk eller mentalt.

Udover det kan FodboldMotion tilpasses forskellige andre målgrupper, hvor fokus er på motion og fællesskab.

FodboldMotion formål er at fastholde folk i en aktiv livsstil med fokus på ugentlig træning og fællesskab, og aktivere folk som lever en inaktiv livsstil og skabe et sundt og aktivt fællesskab.

FodboldMotion har eksisteret siden 2015. Det startede med 1 hold for kronisk syge, som et samarbejde med DBU (Dansk Boldspil Union) og Rudersdal kommune. Nu tæller FodboldMotion flere hold, og flere fodboldforløb for særlige målgrupper.

FodboldMotion har stor succes med at fastholde deltagerne i et sundt fællesskab med træning og fællesskab. Der arbejdes på videnskabeligt at dokumentere , hvordan man fastholder og forankrer idræt og fællesskab hos inaktive og kronisk syge. Professionshøjskolen Metropol har, desuden, haft terapeutstuderende til at lave bacheloropgave, omkring FodboldMotion.

FodboldMotion arbejder på at opbygge livslange fodboldfællesskaber som sikrer en aktiv livsstil og et sundt og givende fællesskab.

Kontakt Maria Santana på tlf.: 4075 0434 eller mail: mail@fodboldmotion.dk