Forskellige hold

Team Bakkehuset kvinder 60+

Team Bakkehuset Kvinder 60+, er et samarbejde med aktivitetscentret Bakkehuset i Vedbæk.

Holdet er for kvinder som er fyldt 60 år. Det kræver ingen forudsætninger blot at man har lyst til sjov motionsfodbold efter træningskonceptet FodboldMotion. På holdet er der ingen af kvinderne som har erfaring med at spille fodbold.

Team Bakkehuset Mænd 60+

Team Bakkehuset er et samarbejde med aktivitetscentret Bakkehuset i Vedbæk.

Holdet er for mænd +60 år. Det kræver ingen forudsætninger blot at man har lyst til sjov motionsfodbold efter træningskonceptet FodboldMotion. Holdet er en god blanding af mænd i alderen 60-78 år hvor nogle har spillet fodbold før, og for andre er det deres 1. gang de går til fodbold.

Team Old Stars – Herrer hold 60+  kronisk syge

Deltagerne på holdet er alle mellem 50-75 år. Alle på holdet var udfordret på en eller anden måde, eller havde været igennem et sygdomsforløb. KOL, kræft, diabetes, hjerteproblemer, rygskader og knæskader er nogle af udfordringerne.

Kvinder uden fodbolderfaring

Holdet er for kvinder som IKKE har spillet fodbold før – eller har meget lidt fodbolderfaring. Hvis man vejer et par kilo for meget, er det også rigtig fint. Alder mellem 28-55 år.

Sund Livsstil NU – hold i samarbejde med Rudersdal kommune

Sund Livsstil NU er et motiveringsforløb Rudersdal kommune tilbyder overvægtige borgere. Gennem kost og motion bliver deltagerne motiveret til at ændre deres livsstil. Alder: 25-60 år.